O NAMA

Foodella doo Niš je porodična firma osnovana avgusta 2015. godine. Bavi se pružanjem logističkih usluga i nastala je kao rezultat desetogodišnjeg iskustva u vodjenju poslova uvoza i izvoza i organizacije medjunarodnog transporta.

Od svog osnivanja vredno radimo na kontinuiranom unapredjenju i podizanju kvaliteta svojih usluga. Svojim klijentima nudimo kompletna logistička rešenja: usluge unutrašnjeg i medjunarodnog transporta, uvoz i izvoz, carinsko zastupanje, skladištenje, distribuciju, konsalting i osiguranje robe u transportu.


Naši ciljevi

Cilj nam je da prepoznamo specifične potrebe svakog klijenta i pružimo mu brzu, pouzdanu i profesionalnu uslugu po povoljnoj ceni. Naše osnovno načelo koga se držimo od samog početka je da ispoštujemo ugovorene rokove. Bez obzira da li se radi o rokovima isporuke koje smo dogovorili sa svojim klijentima ili rokovima plaćanja koje imamo kod svojih dobavljača.

Rezultati

Dobri poslovni rezultati i sve veća baza zadovoljnih poslovnih partnera dodatno nas motivišu da se tih načela držimo i ubuduće.

Glavni fokus našeg poslovanja odnosi se na medjunarodni transport robe. Bavimo se organizacijom drumskog transporta i pomorskog transporta iz svih svetskih luka. Organizujemo pune i delimične utovare, kao i zbirni transport širom Evrope i sveta.

Dugogodišnja saradnja sa medjunarodnim partnerima omogućava nam široku mrežu linija i kratke rokove isporuke.

Miloš
Milošević

Generalni direktor

+38169 2271 544


Andriana Milošević

​Finansije i računovodstvo

+38163 853 45 37


Vesna
Milošević

​Administracija

+38162 849 33 94


Mirjana Miladinović

Referent logistike

+38169 2271 554