FOODELLA DOO

Transport - Logistika - Uvoz - Izvoz


Foodella doo Niš je porodična firma osnovana avgusta 2015. godine. Bavi se pružanjem logističkih usluga i nastala je kao rezultat desetogodišnjeg iskustva u vodjenju poslova uvoza i izvoza i organizacije medjunarodnog transporta.

Od svog osnivanja vredno radimo na kontinuiranom unapredjenju i podizanju kvaliteta svojih usluga. Svojim klijentima nudimo kompletna logistička rešenja: usluge unutrašnjeg i medjunarodnog transporta, uvoz i izvoz, carinsko zastupanje, skladištenje, distribuciju, konsalting i osiguranje robe u transportu.

Cilj nam je da prepoznamo specifične potrebe svakog klijenta i pružimo mu brzu, pouzdanu i profesionalnu uslugu po povoljnoj ceni. Naše osnovno načelo koga se držimo od samog početka je da ispoštujemo ugovorene rokove. Bez obzira da li se radi o rokovima isporuke koje smo dogovorili sa svojim klijentima ili rokovima plaćanja koje imamo kod svojih dobavljača. Dobri poslovni rezultati i sve veća baza zadovoljnih poslovnih partnera dodatno nas motivišu da se tih načela držimo i ubuduće.

Glavni fokus našeg poslovanja odnosi se na medjunarodni transport robe. Bavimo se organizacijom drumskog transporta i pomorskog transporta iz svih svetskih luka. Organizujemo pune i delimične utovare, kao i zbirni transport širom Evrope i sveta. Dugogodišnja saradnja sa medjunarodnim partnerima omogućava nam široku mrežu linija i kratke rokove isporuke.

Sa ponosom ističemo da se nalazimo među 2% domaćih kompanija sa bonitetnom ocenom „AAA“ koju nam je dodelila renomirana bonitetna kuća „CompanyWall Business“ iz Engleske.

српски