NAŠE USLUGE

KAMIONSKI TRANSPORT

Glavni fokus našeg poslovanja odnosi se na domaći i medjunarodni drumski transport kamionima. Organizujemo pune utovare (FTL), kao i dotovare i zbirni transport (LTL) širom Evrope i sveta.

Tipovi vozila sa kojima raspolažemo su:

  • Hladnjače (sa kontrolom temperaturnog režima u rasponu od -20°C do +20°C) - nosivosti od 900 do 23.000 kg
  • Šleperi sa ceradom - nosivosti do 24.000 kg / 90 m3 / 33 paletna mesta u osnovi
  • Mega šleperi - nosivosti do 24.000 kg / 100 m3 / 33 paletna mesta u osnovi
  • Tandem šleperi - nosivosti 15.000-22.000 kg / 120 m/ 36-38 paletnih mesta u osnovi
  • Mali kamioni - nosivosti do 3.500 kg / 40 m3 / 15 paletnih mesta u osnovi
  • Kombi vozila - nosivosti do 1.200 kg / 15 m/ 4-8 paletnih mesta u osnovi

Zbirni transport kamionima vršimo na sledećim relacijama: Bugarska, Grčka, Nemačka, Belgija, Holandija, Italija, Španija, Velika Britanija, Češka, Hrvatska, Slovenija…

KONTEJNERSKI TRANSPORT

Naš dugogodišnji partnerski odnos sa brodskim kompanijama omogućava nam da ponudimo veoma konkurentne cene za kontejnerski transport robe, bez obzira da li je u pitanju utovar punog kontejnera (FCL) ili zbirni kontejnerski transport (LCL).

Pružamo direktan servis preko luka: Bar, Rijeka, Solun, Koper i povezujemo vašu robu sa svim svetskim lukama.

U zavisnosti od vrste, dimenzija i potrebnih uslova pri transportu robe, u ponudi su različite vrste kontejnera (dry freight- standard containers, reefer, flat racks, open tops, platform and tank containers). Organizujemo i prevoz opasne robe svih klasa (IMO), kao i vangabaritnih tereta.

KONSALTING

U cilju odgovarajuće pripreme posla, kao i izbegavanja mogućih grešaka koje se mogu javiti usled nedovoljnog poznavanja propisa, nudimo vam kompletne konsultantske usluge u vezi sa svim bitnim elementima uvoza i izvoza robe. Bavimo se izradom medjunarodnih kupoprodajnih ugovora uz maksimalnu zaštitu interesa klijenta. Garantujemo vam tačnost i efikasnost ugovorenog posla.

CARINSKO ZASTUPANJE

Naš tim poseduje višegodišnje iskustvo u svim oblastima carinjenja robe. Sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći da zajednički nadjemo rešenje i optimizujemo vaše logističke zahteve u svim carinskim postupcima. Uz angažovanje dugogodišnjih partnera, na zahtev klijenta, možemo izvršiti carinski postupak u gotovo svim gradovima Srbije.​

SKLADIŠTENJE

U mogućnosti smo da vam ponudimo uskladištenje ocarinjene i neocarinjene robe na teritoriji cele Srbije. U Nišu raspolažemo carinskim skladištem tipa “A”. Za robu koja zahteva posebne uslove čuvanja i kontrolisani temperaturni režim (u rasponu od -20˚C do +20˚C) angažujemo partnerske skladišne kapacitete. Pružamo i usluge manipulacije robom (utovar, istovar i pretovar robe).